Autor Wątek: Punkt protetyczny w Warszawie  (Przeczytany 748 razy)

Offline karolzalewski

• Newbie
  • *
Punkt protetyczny w Warszawie
« dnia: 2011-10-28, 13:51:57 »
Zachecam Was drodzy forumowicze do umieszczania opinii na temat dobrych salonów protetycznych w Warszawie.

Offline Robertte

• Newbie
  • *
Odp: Punkt protetyczny w Warszawie
« Odpowiedź #1 dnia: 2011-10-31, 09:43:15 »
Ja od lat korzytsam z Geersa i bardzo sobie chwale ten salon. Profesjonalna  obsługa, kompeteni pracownicy i co najwazniesze klient jest dla nich bardzo wazny. jeszcze mis ie nie zdarzyło zebym miał zle dobrany aparat. Zawsze moge liczyc na odpowiednie doopasowanie sprzetu, a wszelka konserwacje, naprawe załatwiają bez problemu.

Offline qba1975

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2011-11-05, 15:24:04 »
Również polecam. jestem ich kilentem od niedawna ale zdobyli moja sympatię. Obsługa miła i fachowa oczywiscie. Korzystam z apratu, nie musze martwic się o przeglady techniczne i takie tam. Jak narazie jestem zadowolony.

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 2011-11-23, 12:41:02 »
ODRADZAM GEERSA!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUSTWO NIEKOMPLETENTNOSC I SPRZEDAJĄ NAJGORSZE APARATY W NAJDROŻSZYCH CENACH W DODATKU PROTETYCY NIE ZAWODOWI, NIE ZNAJĄ SIĘ WOGÓLE NA PROTETYCE!!!

Offline Robertte

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2011-11-23, 14:06:15 »
Co za mocne słowa. Ja tam korzystajac od lat nie zauwazyłem niekompetentnosci pracowników. Moze trafiłas na kiepskiego protetyka, bo był nowy i sie uczył. Co do cen owszem nie sa zbyt niskie, ale jak wiadomo za jakosc sie płaci. Wez pod uwage ze kupujac u nich aparat masz zapewniona opieka nad sprzetem przez caly czas uzytkowania. Mi to bardzo odpowiada. Nie rozumiem czemu zniechecac innych.Niech kazdy zdecyduje sam czy mu odpowiada czy tez nie.

Offline INEZ

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 2011-11-28, 19:39:24 »
Ja trafilam do dobrego salonu z polecenia.zaryzykowłam i teraz jest bardzi zadowolona. Wiadmomo każdy z nas kieruje sie czyms innym, dla jednych wazna jest cena dla drugich jakosc i bezpieczesntwo. Ja postawiłam na jakośc i nie załuje. Uwazam ze dobry apaart, dobrez dobrany jest mi bardzo potrzebny. Cieszy mnie równiez ze salon w którym nabylam aparat zapewnia mi kompleksowa obsluge przez cały czas uzytskowania sprzetu. To dla mnie duzy plus.

Offline qba1975

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 2011-12-16, 13:38:56 »
W geersie fajen jest to ze opiekuja sie klientem. Nie zauwazyłem tegow winnych salonach. Czesto na forum trafiam na bardzo nedgatywne opinie na ich temat. Nie wiem czym one moga pyc sposowodowane, bo sam nie widze najmniejszego powodu by mówic zle na temat tego punktu protetycznego. Ale rozumiem  zdania moga byc podzielone.
Jak dla mnie liczy sie u nich profesjoanlizm i pełan obsługa. nfromuja mnie nawet o zblizajacym sie  przegladzie technicznym.To miłe:)