Autor Wątek: Błagam o pomoc!  (Przeczytany 1729 razy)

Offline nnowosielska

• Newbie
  • *
Błagam o pomoc!
« dnia: 2011-03-21, 11:23:55 »
Witam,
jestem studentką II roku pedagogiki na Akademii Pedagogiki Specjalnej w Warszawie. W związku z pracą zaliczeniową poszukuję osoby z wadą słuchu, która mogłaby mi pomóc w napisaniu jej. Dlatego mam pytania, a jednocześnie ogromną prośbę. Czy może znalazłaby się tu taka osoba? Napisanie pracy potrzebne jest do zaliczenia przedmiotu, a wzięcie udziału w badaniu, które jest mi potrzebne do wykonania pracy, naprawdę nie pochłonie dużo czasu. Bardzo proszę o pomoc!

Z poważaniem,
Natalia Nowosielska

Kontakt: gg 1675966
« Ostatnia zmiana: 2011-03-21, 19:49:04 wysłana przez nnowosielska »

Offline luuucy

• Newbie
  • *
Odp: Błagam o pomoc!
« Odpowiedź #1 dnia: 2011-04-11, 14:36:57 »
Szanowni Państwo,

jestem studentką III roku logopedii z audiologią na Umcs w Lublinie. Aktualnie jestem w trakcie pisania parcy licencjackiej dotyczącej problemu wyboru szkoły dla dziecka z wadą słuchu. Poszukuję jak najwiekszej grupy rodziców, którzy zetknęli się z tym problemem i zechcieliby udzielic mi odpowiedzi na interesujące mnie zagadnienia zawarte w skonstruowanej przeze mnie ankiecie. Chciałabym zwrócić się do Państwa z prośbą o pomoc w tej kwestii. Jeśli wyrażają Państwo zgodę na rozwiązanie ankiety to prosze o przeslanie wiadomości na mój adres mailowy: luuucy@o2.pl , a ja w odpowiedzi ktory wyśle kwestionariusz. Ankieta jest anonimowa i posłuży mi jedynie do celów naukowych.
Byłabym również niezmiernie wdzięczna za umożliwienie nawiązania kontaktu mailowego z innymi rodzicami dzieci w wieku szkolnym z deficytami słuchu.
Z góry dziekuje za poświęcony mi czas.
Pozdrawiam.

Z poważaniem
Lucyna Fajdek