Autor Wątek: Nostradamus - jasnowidz  (Przeczytany 9459 razy)

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
Nostradamus - jasnowidz
« dnia: 2005-04-12, 00:06:39 »
Ten człowiek - Nostradamus, urodził się w 1503 roku, we Francji. Był Żydem, jasnowidzem. Jakis 4-6 lat temu, moja mama czytała książkę, co napisał ten człowiek. Pisał, że po Janie Pawle II bedzie murzynem. Mój tata mówił, że jeśli murzyn zostanie papieżem. To ten będzie ostatni. Tzn, koniec świata. Czy ktoś z Was słyszał o tym? Pozdrawiam
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

Offline wysok

• Newbie
  • *
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #1 dnia: 2005-04-13, 19:21:52 »
cześć masło! tiaaaa nostradamus juz wczesniej przewidział co się dzieje na przyklad zamach terrostyczny ze 11 wrzesnia 2001 i cos tam inne to prawda ze murzyn bedzie ostatnim papiezem bo nastapi koniec swiata . Jaki? nie wiemy i  mamy nadzieję żeby oby ten Nostradanus sie pomylił o 10000 lat
pozdro

Offline joker

• Administrator
  • Jr. Member
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #2 dnia: 2005-04-15, 08:30:27 »
Hmmm, Nostradamus nie mogl byc tak wielkim jasnowidzem, bo kiedys ktos mi mowil, ze jesli bedzie nowy 2000 rok, to bedzie koniec swiata. I wciaz zyjemy w swiecie. Jakos nie wierze w slowa pisane w ksiazce o przyszlosci np. co bedzie za 10 lat i kiedy III wojna swiatowa itd. Pozdofka  :mrgreen:

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #3 dnia: 2005-04-19, 00:13:12 »
Wiecie co? Nie dawno rozmawialam z rodziną o Papieża. Ze jakis jasnowidz (nie wiem kto) powiedzial, ze SABILNA (nie jestem pewna czy dobrze zrozumialam) to jest ze w roku 2005 Jan Pawel II umrze, nastepny zostanie papiezem Wloch, potem murzyn i ten bedzie ostatni. Murzyn zniszczy nasza wiare. Nie wiadomo, czy to prawda. :-P Moze pomylil sie.

[ Dodano: 2005-04-19, 20:05 ]
Jednak Nostradamus pomylil sie. Niemiec Ratzinger zostal papiezem i wybral sobie  imie Benedykt XVI. Mam nadzieje, ze bedzie dobrym papiezem dla wszystkich i calego swiata.
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #4 dnia: 2005-04-20, 13:05:43 »
No i papieza wybrali .. Benedykt XVI ...ciekawe czy bedzie mial sily zaskarbic mlodziez jak silny goral JP II ? Przekonamy sie wkrotce...

Offline snOOpy

• Jr. Member
  • **
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #5 dnia: 2005-04-22, 19:02:00 »
kiedys slyszalem, inny jasnowidz (a moze nostradamus) przewidzial, ze nastepca jana pawla II papiez bedzie nazywal sie Jan Pawel III i pochodzi z afryki. okazalo sie, ze jasnowidz pomylil sie...

Offline necia

• Newbie
  • *
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #6 dnia: 2005-04-22, 20:12:40 »
źle zinterpretowali i tyle... Albo "udaje" im się przetłumaczyć (i to po fakcie,rzecz jasna) i to tak, by wyglądało, że proroctwa się spełniają...

Proroctwa św.Machiasza są bardziej przyswajalne i wiarygodne. Papież jaki miał być, taki jest :)
Bądź spokojny jak góra, lecz poruszaj się jak wielka rzeka...

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #7 dnia: 2005-04-22, 23:00:45 »
snOOpy, dokładnie tak mówił Nostradamus, ze po Janie Pawle II, mal zostac murzynem z Afryki - Jan Pawel III. A teraz? Pewnie pomylil sie.

Offline Miguel_Radio

• Jr. Member
  • **
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #8 dnia: 2005-04-24, 14:06:30 »
Żydom nie ma zaufanie

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #9 dnia: 2005-04-24, 23:07:16 »
Miguel_Radio, nie rozumiem. To znaczy, ze Nostradamus nie mial zaufania do zydow?

Offline Miguel_Radio

• Jr. Member
  • **
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #10 dnia: 2005-04-26, 18:40:52 »
Butt!!!Nie o chodzilo mi o to o Nostradamus.Nostradamus nie byl przeciwko do zydu.Ja mowie nie ma zaufanie zydom.wiekszosc polako nie lubia zydow.Trudne jest pogodzic zydem.Zydzi sa przeciwni dla polski.pzdr

Offline necia

• Newbie
  • *
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #11 dnia: 2005-04-30, 09:41:37 »
A co mają wspólnego Żydzi z Nostradamusem i przepowiedniami? :|

Maryśka, Ty chyba szukasz dziury w całym...

Offline Miguel_Radio

• Jr. Member
  • **
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #12 dnia: 2005-04-30, 11:46:20 »
Necia!!Nostradamus byl zydem.nie ma nic wspolnego.Tylko mowie nie zaufanie Zydom.Czy to rozumiesz necia???

Offline necia

• Newbie
  • *
Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #13 dnia: 2005-05-01, 00:35:46 »
Nie.

Ale to nieważne juz :| Nie poruszajmy dalej tego tematu...

Offline Courtney

• Newbie
  • *
Odp: Nostradamus - jasnowidz
« Odpowiedź #14 dnia: 2007-08-30, 22:04:24 »
Nostradamus był żydem , który ukrywał się przez tle lat.

Ludzie czy wiecie jakie herb ma nasz obecny papież Benektykt 16? Oczywiście murzyn. Proszę sprawdz net i zapytaj pana Googla. Każdy papieże mieli herb. Akurat Benektykt 16 ma herb murzyna.

Pozdrawiam.