Autor Wątek: Michael Jackson  (Przeczytany 2518 razy)

Offline Miguel_Radio

• Jr. Member
  • **
Michael Jackson
« dnia: 2005-03-13, 00:08:32 »
Michael Jackson jest pedofilem.Jest glupkiem.Uwaza jemu przeszkadza murzyn.Jackson jest chory psychicznie.Jego skora byle jaka i nosa spada.Glupi jackson.

Offline grino

• Newbie
  • *
Michael Jackson
« Odpowiedź #1 dnia: 2005-03-13, 05:06:17 »
Miguel bez urazy jestes dzieckiem massmedia wychowany na reklamach i szortach bez wlasnego zdania :-P
1.Czy pedofil to nie wiem jelsi woesz to pewnie miales zly dotyk od Jacka  :lol: a jesli nie to glupota jest sianie plotek a zreszta rzecz darmocha dla patalachow powielania niesprawdzonych textow hehe
2 Czy glupi to nie wiem bo nie znam glupiego czlowieka ktory byl prekursorem muzyki pop, jako pierwszy pokazal jak mozna tanczyc inaczej niz reszta co teraz juz ma wielu nasladowcow a tym samym zmieni idee tanca a tym bardziej gluoca ktory jest swiatowym miliarderem
A jego przekonania i postepowanie nie musi ciebie bardzo bolec a jesli TAK to zostawiam innym do komentowania  :wink:
Dla mnie glupota jest wogole dyskusja czy stwierdzenie tematow ktorego cie nie zna :-P Mozna go nie kochac ani lubic ale faktem jest ze Jacko duzo wniosl do muzyki, wprowadzil nowe trendy taneczne i muzyczne  :mrgreen:
Stwierdzajac takie texty tylko sobie udowwodniles ze do pewnych spraw jeszcze nie dojrzales :roll:
Ale nie przemuj, z wiekiem czasu to samo przyjdzie ;-)

Offline Courtney

• Newbie
  • *
Odp: Michael Jackson
« Odpowiedź #2 dnia: 2007-08-30, 22:13:41 »
Ten Jacko teraz w 100% wierną kopią bohaterów z planety małpy, twarz , fryzura i spojrzenie jak ci bohaterzy z planety małpy. Aż strach że z tym spotkac można w przyszłości. :(

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
« Odpowiedź #3 dnia: 2007-09-07, 10:52:32 »
Fakt i masz racje ...po obejrzeniu zdjec i faktycznie wyglada na biala malpe ... szok!

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #4 dnia: 2007-09-12, 12:36:23 »
Zgadzam się z Wami, wygląda jak biała małpa z innej planety.
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"