Forum dla SłaboSłyszących i nie tylko
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
SMF - Just Installed
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
»
Słabosłyszący i Niesłyszący
»
Sprzęty i akcesoria dla osób z wadą słuchu.
»
nowe baterie
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: nowe baterie (Przeczytany 1663 razy)
Kram
Newbie
nowe baterie
«
dnia:
2010-02-07, 12:46:36 »
Do tej pory używałam baterii PowerOne kupowanych w centrum audiologicznym, ale ktoś mi powiedział, że ich tańszym odpowiednikiem jest Siemens.
Tutaj
znalazłam je w cenie znacznie niższej. Obliczyłam że jak kupię 60, to zaoszczędzę 30 złotych. W perspektywie czasu naprawdę się opłaca. Czy ktoś już je kupował? Chciałabym wypróbować.
kalosz
Newbie
Odp: nowe baterie
«
Odpowiedź #1 dnia:
2010-02-21, 20:54:48 »
Kupuj śmiało. Regularnie zaopatruje się w hurt.com.pl, zresztą za namową mojej dobrej znajomej. Cenowo wychodzi to naprawdę korzystnie, zadecydowanie też polecam ci zakup większej ilości. Same baterie są bardzo dobre, chyba jedne z lepszych
Kram
Newbie
«
Odpowiedź #2 dnia:
2010-07-01, 11:06:43 »
Znalazłam jeszcze lepsze baterie, Rayovac Extra kosztują 1,48 za sztukę jak się je kupuje w kartonie po 60 sztuk. Przesyłka kosztuje 5 złotych. Najtaniej na rynku a jakość tych baterii jest świetna. Przetestuj.
conisia
Newbie
«
Odpowiedź #3 dnia:
2010-09-14, 13:40:37 »
Potwierdzam dobrą jakość tych baterii. Warto zainwestować w nie bo dość długo trzymają. Poza tym naprawdę tanio jest można kupić w internecie, zwłaszcza jeśli weźmie się hurtowo kilka sztuk. Tutaj znalazłam dość ciekawe promocje:
https://www.hurt.com.pl/?what=wiosna_promo&searchamalgam=2&i=1&o=shpsrch&start=wio_promocja
roxanana
Newbie
«
Odpowiedź #4 dnia:
2011-02-02, 10:46:46 »
O tak, dla mojego dziadka też kupuję baterie Reyovac i wydają się jednymi z lepszych :)
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
Forum dla SłaboSłyszących i nie tylko
»
Słabosłyszący i Niesłyszący
»
Sprzęty i akcesoria dla osób z wadą słuchu.
»
nowe baterie