Autor Wątek: Opinie o aparatach Audeo S Yes  (Przeczytany 1204 razy)

Offline MałeUszko

• Newbie
  • *
Opinie o aparatach Audeo S Yes
« dnia: 2011-01-15, 20:15:17 »
Cześć.
Mam dosyć dużą wadę na jedno ucho. Po dwóch nieudanych operacjach pozostało mi zdecydować się na aparat słuchowy.
Lekarz polecił mi implant baha (z tytanowym wkrętem). Byłam w salonie (GRAN w Karowie na ul.Batorego 4), żeby dobrali mi aparat. Pani jednak poleciła, że przy mojej wadzie słuchu najlepszy będzie aparat Audeo S Yes. Chciałabym Was prosić o opinie na temat tego aparatu i jeśli ktoś kojarzy ten salon to o nim również . Jak już inwestować to w porządny sprzęt.
Pozdrawiam

Offline Robertte

• Newbie
  • *
Odp: Opinie o aparatach Audeo S Yes
« Odpowiedź #1 dnia: 2011-01-17, 14:18:36 »
Witam,
Co do tego modelu aparatu to duzo nie pomoge, natomiast jesli chodzi o salon polecam Geersa- fachowa obsługa, duzy wybór. Ja jestem zadowolony z ich usług. Naprawde cenia sobie kilenta.

Offline qba1975

• Newbie
  • *
Odp: Opinie o aparatach Audeo S Yes
« Odpowiedź #2 dnia: 2011-01-31, 13:11:16 »
Mysle ze warto przetestowac sprzet, który ci proponuja.Sa salony w których można zwrócić aparat słuchowy  ciągu 6 tygodni od momentu zakupu, bez podania przyczyny. Może warto skorzytasac z takiego rozwiązania.
Ewentulanie zapytac o mozliwosc przestestowania sprzetu, jezeli w tym salonie nie praktykuja takiego roziwzania, a jesli nie to warto poszukac w innych punktach bardziej przyjaznych klientowi:)