Autor Wątek: Sklep internetowy z akcesoriami dla Niedosłyszących i Niesłyszących  (Przeczytany 3470 razy)

Offline audifon

• Newbie
  • *

Offline Brumetka

• Newbie
  • *
Super :)
Chyba nie myśleliście, że znajdziecie sens życia na internecie?...

Offline godrays

• Newbie
  • *
Nie polecę wam sklepu z akcesoriami dla niedosłyszących i niesłyszących, ale podzielę się z wami informacją, że w sklepie hurt.com.pl można kupić baterie Siemens do aparatów słuchowych, które jakosciowo są identyczne z PowerOne i Geers, a są o wiele tańsze (cena to 1,65).

Offline friut

• Newbie
  • *
Ja spotkałam się ze sklepem hurt.com.pl, jak szukałam akumulatorków do mojego apatytu cyfrowego. Szukając tych akumulatorków zobaczyłam, że w tym sklepie są dostępne także baterie do aparatów słuchowych. A jest do dla mnie dość ważne, bo mój brat nosi aparat i dobrze jest znać miejsce, gdzie można taniej kupić baterie do aparatu słuchowego. Miałam już okazję przeczytać gdzieś, że baterie simens nie różnią się jakościowo od baterii PowerOne. Są tańsze od nich, ale tak samo dobre więc myślę, że powiem mamie, żeby je zakupiła.

Offline audifon

• Newbie
  • *
Nie polecę wam sklepu z akcesoriami dla niedosłyszących i niesłyszących, ale podzielę się z wami informacją, że w sklepie hurt.com.pl można kupić baterie Siemens do aparatów słuchowych, które jakosciowo są identyczne z PowerOne i Geers, a są o wiele tańsze (cena to 1,65).

Witam! ciekawa propozycja ale rowniez mamy www.medycznahurtownia.audifon.net.pl gdzie moge zaproponowac kupno baterii w dobrych cenach,warunkiem zobaczenia cen jest rejestracja i akceptacja przez zaloge obslugujaca sklep.Pozdrawiam i zapraszam

Offline limba

• Newbie
  • *
Moja babcia jest osobą niedosłyszącą i niedawno dorobiła się aparatu słuchowego. Niestety po krótkim czasie noszenia aparatu okazało się, że znowu słabiej słyszy. Myśleliśmy, że może całkiem ogłuchła, ale po jakimś czasie zorientowaliśmy się, że po prostu nawaliły baterie. Widzę, że polecacie wiele różnych sklepów i m. in. hurt.com.pl Tak się składa, że właśnie u nich zamówiłam baterie do aparatu dla mojej babci, okazało się, że mają niskie ceny i oferują jedne z lepszych baterii tj. Siemens. Polecam serdecznie ten sklep, jeżeli ktoś ma taki sam problem.

Offline Kram

• Newbie
  • *
W hurt.com.pl można też dostać taniej baterie do implantów. Moja koleżanka tam je kupuje i mówi że zawsze są świeże i dużo oszczędza zamawiając baterie Rayovac. Sama tam zamawiam Siemensy do aparatu, są najtańsze jakie do tej pory znalazłam.

Offline qba1975

• Newbie
  • *
Witam,
Byc może baterie do aparatu można zakupic przez internet, ale żeby kupować aparat to chyba strata pieniędzy. ALe zakupu apratu przez internet nie polecam. Jak dla mnie to żadana oszczędność,a na dodatek zakupiony sprzęt i tak trzeba ustawić u protetyka.

Offline roxanana

• Newbie
  • *
Hmm, dla mojego dziadka kupowałam baterie razem z aparatem czyli w stacjonarnie, ale zajrzałam na tę stronę, o której piszecie hurt.com.pl i chyba rozważymy z dziadkiem taką opcję ;) Bo z tego co widzę i tak razem z dostawą zaoszczędzimy.

Offline Malgo

• Newbie
  • *
W zeszlym roku kupilam mojej Mamie szwajcarski aparat sluchowy, z ktorego nie
zdazyla juz skorzystac.
Aparat w dalszym ciagu jest na gwarancji, w bardzo dobrym stanie,
praktycznie niemal nieuzywany.
Moze ktos bylby zainteresowany zakupem, po obnizonej
cenie? Oczywiscie wkladke trzeba dokupic indywidualnie.
Aparat wymaga rowniez ustawienia dla  indywidualnego uzytkownika.

Ponizej podaje dane producenta - szwajcarskiej firmy WIDEX:

Mind 330
model seryjny M3-19 012344 TVC RC,

kupiony 19.03.2010,
gwarancja 30 miesiecy.

Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam