Autor Wątek: "Katyń" - film Andrzeja Wajdy  (Przeczytany 2317 razy)

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
"Katyń" - film Andrzeja Wajdy
« dnia: 2007-09-14, 08:53:10 »
Bardzo chcę pooglądać ten film, ale potrzebuję napisy do tego filmu. :-(  Będzie w kinie od 17 września. Czy może ktoś wie, jak można zdobyć napisy? Podobno bardzo dobry film i bardzo ciekawy. Pozdr
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
Odp: "Katyń" - film Andrzeja Wajdy
« Odpowiedź #1 dnia: 2007-09-21, 15:13:30 »
Racja ze to ciekawy film i z niego jest wielkie halo po calej Polsce. Co do napisow pozostaje czekac jak sie pojawia na stronach z napisami. Pozdro

Offline Courtney

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2007-09-29, 02:55:07 »
ja tez chcę oglądac film ale bez napisów. mnie wkurza , że olewa ludzi niesłyszący.

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #3 dnia: 2007-09-30, 20:11:34 »
Tak prawda :-(  20 września wysłałam maila do producenta filmu, firmy Akson Studio w sprawie napisu dla niesłyszących (dla nas). Do tej pory nie mam odpowiedzi od niego... dziwne. Wciąż czekam. Kurcze, może olewają nas :-( ? Strasznie chce mi sie oglądać ten film.
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #4 dnia: 2007-11-20, 12:20:10 »
Uwaga, uwaga, uwaga!!! Mam dla Was dobrą wiadomość, są napisy Katyń: http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Katyn&tp=Katy%F1&k= 
:-) Pozdr all

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #5 dnia: 2007-11-21, 10:45:11 »
Wczoraj oglądałam z mężem film Katyń z napisem. Powiem Wam co myślę: scenariusz tak sobie, ale warto oglądać, bo to była prawdziwa historia. A na zakończeniu ... tragedia. Chyba wy powinniście oglądac ten film, zobaczyć, co ludzie naprawdę przeżywali w czasie wojny. Pozdr

Offline darmon

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 2007-11-22, 17:34:51 »
Podobal mi się ten film "Katyń" - film Andrzeja Wajdy bardzohistoryczny dramat ale prawdziwy szkoda ze ta koncówka jest ucieta okolo 5  minut, no ale cóż schowalem do kolekcji na plyte divx i dvd.dziękuje za napisy....
Darmon