Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Did you miss your activation email?

Autor Wątek: Mala popularnosc...  (Przeczytany 1554 razy)

#Nelka#

• Newbie
  • *
Mala popularnosc...
« : 2006-11-23, 21:21:41 »
Coz, rewis super, uratowal mi zycie, nie czuje sie juz sama na tym swiecie z wada sluchu, ALE.
MAlo osob tu zaglada. Gdy wchodze na strone deaf.pl to jest tam masa ludzi... Moze by tak zainwestowac w jakas reklame???
JA naprawde przypadkiem znalazlam ta strone... Trzeba cos z tym zrobic
FESTINA LENTE!!!!

joker

• Administrator
  • Jr. Member
Odp: Mala popularnosc...
« Odpowiedź #1 : 2006-11-24, 08:20:44 »
Witam, przepraszam was za to ze od jakiego czasu mnie nie bylo czasu na forumie z powodu braku czasu. Teraz zrobie te zaleglosci. Tacy, ktorzy maja mase czasu na pisanie o czymkolwiek, do tych wlasnie nie naleze. Mozna zainwestowac w reklame, ale na to trzeba miec kase lub gdzies mozna zamienic reklamami...
Zycie jest warte człowieka

#Nelka#

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #2 : 2006-11-28, 16:31:26 »
No takie dzialania by sie przydaly.... Przywiazalam sie do tej stronki, a tu klops...
FESTINA LENTE!!!!

kalosz

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #3 : 2010-02-21, 21:05:05 »
Nie jest tak żle:) Ja jestem nowa a forum znalazłam bez większych trudności. Dobrze,że powstają miejsca tego typu, gdzie można podzielić swoimi róznymi problemami. Wbrew pozorom są one bardzo podobne jak, te ludzi zdrowych. Zobaczycie- będzie nas jeszcze więcej

tytan

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #4 : 2010-03-15, 06:15:19 »
Mnie też dziwi że słabosłyszący są mało aktywni na forum dla słabosłyszących. Słabosłyszący polubili forum dla niesłyszących (głuchych) w...deaf.pl. W słowniku angielsko - polskim na google przymiotnik deaf oznacza głuchy. Coś w tym musi być że forum słabosłyszący.pl jest mniej lubiane, a dla mnie to nie robi żadnej różnicy na jakim forum piszę, ważne jest żeby odniosło pożytek dla zainteresowanych.
Nie będę gdybał dlaczego tak a nie tak jest.

Nobelka9

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #5 : 2010-04-26, 17:11:08 »
 Na forum www.deaf.pl więcej osób tam częściej komentują niż tutaj. Dziwna słabosłyszące osób jak prawie słyszące osób częściej komentują na forum www.deaf.pl a nie tutaj.