Autor Wątek: kurs grafiki komputerowej  (Przeczytany 3276 razy)

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
kurs grafiki komputerowej
« dnia: 2005-03-02, 22:54:29 »
Czy ktos chodzil na kurs grafiki komputerowej? Chcialabym wiedziec, czy warto chodzic na taki kurs, chodzi mi o to ze jestem niedoslyszaca. Czy w przyszlosci dam rade pracowac jako grafik komputerowy? Napiszcie cos mi radzic? :)
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

Offline Skate_girl

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 2005-04-02, 14:07:24 »
Możesz pracować jako grafik komputerowy. Poradzisz sobie. Sama jestem niesłysząca i pracuję jako grafik komputerowy. Poradzę sobie. Nawet koleś kiedyś pracował jako grafik komputerowy. Warto próbować.

Offline joker

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #2 dnia: 2005-04-15, 08:21:43 »
Skate_girl,oOd dawna pracujesz jako grafik komp.? W duzej firmie? Pozdrofka  :mrgreen:

Offline snOOpy

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 2005-04-22, 22:29:58 »
skate girl, w jakim programie pracujesz?

Offline Skate_girl

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2005-04-23, 12:31:02 »
Pracuję jako grafik komputerowy od lutego w tym roku. Pracuję w programie Corel Draw, Adobe  Photoshop, Adobe InDesign. Pracuję w małej firmie. Pozdrowionka

Offline Luszka

• Newbie
  • *
Odp: kurs grafiki komputerowej
« Odpowiedź #5 dnia: 2009-03-15, 12:35:50 »
Również jestem zawodowym grafikiem komputerowym i uważam, że w tym zawodzie poradzi sobie każda osoba Głucha :D W Anglii pracowałam na umowę-zlecenie w polsko-brytyjskiej firmie, po powrocie do kraju jestem szefem samej siebie ;) Wystarczy ambicja, odrobina samozaparcia i oczywiście wiara we własne możliwości. Głuchota nie stanowi przeszkody ;)

Offline moon

• Newbie
  • *
Odp: kurs grafiki komputerowej
« Odpowiedź #6 dnia: 2009-03-26, 23:38:40 »
Warto pracować jako grafik komputerowy. Też chciałabym pracować w tym zawodzie w przyszłości, obecnie jestem w trakcie studia.