Autor Wątek: AQQ  (Przeczytany 5599 razy)

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #15 dnia: 2006-03-23, 22:05:44 »
tak jak aster city różne promocje i tanio i wogóle ... to normalka wszyscy będą walczyć o swoje a konkurencja zawsze jest i będzie i zawsze muszą czymś zaskoczyć po to jest praca by zarobić i zebrać więcej klientów...

[ Dodano: 2006-03-28, 18:22 ]
sieki! spryciaz z Ciebie  :lol:  bo własnie zauuważyłam że tp sa dla osób niepełnosprawnych jest zniżka aż 50% ! teraz wiem czemu używasz tp sa  8)

Offline grino

• Newbie
  • *
AQQ
« Odpowiedź #16 dnia: 2006-03-30, 19:18:31 »
Znizka jest tylko dla abonamentu telefonicznego a nie dla neostrady a tym bardziej ze tepsa nie jest juz z polskim wkjladem a w krajach UE nie ma takowych pojecia jak  ZNIZKA DLA OSOB NIEPELNOSPRAWNYCH :-D jelsi chodzi o Tlena to musze sie przyznac ze naprawde jest dobry komunikator, kamerka dziala prawie plynnie i nie ma uwarunkowania ze dwie osoby musza miec kamerke zeby ogladac transmisje video w porownaniu niz w gg, rozmowy glosowe sa lepsze niz na gadugadu ale nie rewelacyjnie niz na skypie oczywiscie nie ma uniwersalnego komunikatora ktory by spelniac wszelkie zachcianki internatow ale zawsze mozna cos dla siebie znalezc :-D i nie jestem zdziwiony ze w  KOMPUTER SWIAT Tlen zajal pierwsze miejsce, jesli chodzi o produkt polski to Tlen jest najlepszy ale chyba nowy konkurent mu depcze hehe niejaki STEFAN http://komunikator.interia.pl/.

pozdr grino

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #17 dnia: 2006-03-30, 20:00:02 »
Tak widziałam STEFANA co tańczy, zjada bombe, nawet potrafi powiedziec jaka jutro pogoda, ma fajną kolekcje jest silny nawet gdy oko boli i ma czarny pas  hehe :) tak już wiemy kim jest STEFAN!  :mrgreen:

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
AQQ
« Odpowiedź #18 dnia: 2006-03-31, 09:50:17 »
Hehe ingela :-) Zaden ze mnie spryciaz. Co do TPSY to mam znizke na abonament telefoniczny a nie neostrade ale tez chcialbym miec ulge na neostrade a TPSA jak najbardziej zdziera kupe forsy biednym polakom. No coz, monopol musi jakos zarabiac. A chello ma ciekawa oferte no i ma tansze oplaty za net niz neostrada:)
A STEFAN? Wlasnie widze tego wariata hehe

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #19 dnia: 2006-03-31, 21:04:38 »
yhyy  :wink:

[ Dodano: 2006-03-31, 21:04 ]
masz racje....

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
AQQ
« Odpowiedź #20 dnia: 2006-04-03, 13:39:52 »
Jesli chodzi o transmisje wideo z kamery tolepiej miec szybkie lacza to wtedy obraz sa plynne. Najlepiej od 512 kB. :) A TPSA zdziera za ta usluge prawie 100 zl. Skandal!

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #21 dnia: 2006-04-05, 18:38:57 »
a nio widzisz i tu sie dopiero nazywa SKANDAL!