Autor Wątek: AQQ  (Przeczytany 5599 razy)

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
AQQ
« dnia: 2006-02-16, 11:42:57 »
Witajcie! Dlugo mnie nie było. :P Co u Was? Chce Wam powiedziec, ze program AQQ jest fajny. Od dzis używam go. Mój mąż znalazł go na stronie http://aqq.wapster.pl/.  Wejdzcie na ta strone i zobaczycie! Polecam! Pozdrofka!!!!
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
AQQ
« Odpowiedź #1 dnia: 2006-03-10, 01:08:26 »
Kolejna konkurencja GG :-)

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #2 dnia: 2006-03-16, 19:11:43 »
hejcia!
ja używam gg bo mnóstwo ludzi używa gg także mam tlen i skype ale już za dużo tych mam komunikatorów wystarczy mi już te co mam...
A podobno co wiem w gazecie komputer świat wykazali że tlen jest na pierwszym miejscu jako najlepszy komunikator..
pozdrówcia  :wink:

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
AQQ
« Odpowiedź #3 dnia: 2006-03-16, 22:50:19 »
A ja mam tylko GG i Tlen i MSN (do kamery) ..a kiedys mialem ICQ. :-) Wiec obecnie najczesciej uzywam GG ale oczywiscie w wersji 6 bo najnowsza wersja jest fatalna.
Pzdr

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #4 dnia: 2006-03-17, 17:55:22 »
a używacie skype? bo ja przez skype super słysze i lepiej rozumiem niż przez telefon! mam duży naprawe duży ubytek i mimo to skype jest super do pogadania zakładamy słuchawi z mikrofonem i słyszysz na oba uszy... i w dodatku za darmo! a jeśli chcecie zadzwonić do domu znajomych trzeba przelac kontem  4.47 zł za 45-40 minut chyba tak bo juz niepamietam...

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
AQQ
« Odpowiedź #5 dnia: 2006-03-20, 11:12:16 »
Jeszcze Skype nie uzywalem i jak bede mial okazje to napisze moje wrazenia. Tez mam gleboki ubytek sluchu ale moge sprobowac :-) A ponoc skye jest dobry do kamery internetowej:-)

Offline necia

• Newbie
  • *
AQQ
« Odpowiedź #6 dnia: 2006-03-21, 16:51:26 »
Oprócz gg wbudowanego w tlenie, używam też (rzaaaadko) hello (do przesyłania zdjęć), MSN oraz Skype.

W Skype dźwięk w połączeniu z dobrymi słuchawkami z mikrofonem jest naprawdę rewelacyjny - czysty, bez zakłóceń. Nieraz ćwiczę na tym programie swoje rozumienie ze słuchu z implantu. Tak samo opcja z kamerką się doskonale sprawdza. Ale wiadomo, przewagę ma tu jakość samej kamerki, jak wszędzie indziej (MSN, tlen)
Bądź spokojny jak góra, lecz poruszaj się jak wielka rzeka...

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #7 dnia: 2006-03-21, 19:51:10 »
przez skype kamerka jest tez najlepsza to słyszałam od znajomych ja planuje kupic kamerke :) a rozmowa jest super mogę gadać godzinami i nie ma wogle problemów a jak coś niezrozumie to poprostu piszą na klawiaturce hehe :) wszystkie sztuki dozwolone :)

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
AQQ
« Odpowiedź #8 dnia: 2006-03-21, 19:58:17 »
Co do Skype to trza miec mikrofon sluchawki i kamerka:-) A plynnosc obrazow z kamery zalezy od lacza bo jak wolne lacza to obraz sie zmula. A nie wszycy w Polsce maja szybkie lacza :|

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #9 dnia: 2006-03-21, 20:01:14 »
no wtedy to jest problem..

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
AQQ
« Odpowiedź #10 dnia: 2006-03-21, 20:05:20 »
Tylko niech ten monopol TPSA obnizy abonament za net o polowe. TPSA nie cche dac nieslsyzacym ulgi za net :/ Dla nieslsyzacych net o predkosci 1 MB powinno kosztowac 30 zl brutto :) Mysle ze w przyszlosci beda takie ceny. :)

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #11 dnia: 2006-03-21, 20:09:41 »
ooo! a ja mam net przez kablówke aster city, a tpsa neostrade  nie wziełabym w życiu bo już raz miałam taki problem ze już nie chce tego problemu powtarzać za dużo rachunku poszło...

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
AQQ
« Odpowiedź #12 dnia: 2006-03-23, 14:31:17 »
Dziwne bo ja z Neostradą nie mialem klopotow i duze rachunki nie przyszly :P

Offline ingela

• Jr. Member
  • **
AQQ
« Odpowiedź #13 dnia: 2006-03-23, 18:59:20 »
ja miałam problemy pare lat temu i  wtedy wiele ludzi mieli tez takie same sytuacje co ja i dość sporo ludzi zrezygnowali miedzy innymi ja też nio i wkońcu wymyślili coś nowego więc już pewnie zniknął ten problem... ale i tak neostrada jest dosc droga... nigdy nie wróce do tpsa...

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
AQQ
« Odpowiedź #14 dnia: 2006-03-23, 21:01:32 »
Korzystam z neostrady od kilku lat i nie zdazyl mi problem z Neo. Ale masz racje ze Neo jest dosc drogie ale w przyszlosci maja taniec gdyz jest coraz wieksza konkurencja na rynku :-) Chello naciera z tanimi abonamentami za szybki net i wiec TPSA musi czyms zaskoczyc :-)