Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Did you miss your activation email?

Autor Wątek: SPRAWDŹ CZY TWOJE DZIECKO NA PEWNO SŁYSZY!!!  (Przeczytany 2002 razy)

Maciej Kowalczy

• Newbie
  • *
SPRAWDŹ CZY TWOJE DZIECKO NA PEWNO SŁYSZY!!!
« : 2005-10-03, 14:17:21 »
Zapraszamy do nowo otwartego Centrum Terapii Słuchu Marke – Med w Katowicach przy ul. Ligonia 3. Podając hasło „słabosłyszący” wykonamy badania słuchu Twojemu dziecku bezpłatnie! Oferujemy również profesjonalne badania słuchu u osób dorosłych, dobór aparatów słuchowych zarówno dla dzieci i dorosłych, doradzimy jak można otrzymać DARMOWY aparat słuchowy (dla osób z grupą inwalidzką)! W razie pytań proszę o maila: katowice@markemed.com.pl  z dopiskiem „CTS Katowice” lub telefonicznie pod nr (0-32) 2571955

kalosz

• Newbie
  • *
Odp: SPRAWDŹ CZY TWOJE DZIECKO NA PEWNO SŁYSZY!!!
« Odpowiedź #1 : 2010-02-24, 15:17:45 »
Co za miła odmiana:) W końcu są jakieś bezpłatne badania, czasami co prawda słychać tu i ówdzie,że można uzyskać pomoc bez straty pieniędzy,ale w praktyce to różnie wygląda. Dobrze,ze rodzice będę mieli możliwość tak profesjonalnego zbadania słuchu swoim dzieciom

limba

• Newbie
  • *
Odp: SPRAWDŹ CZY TWOJE DZIECKO NA PEWNO SŁYSZY!!!
« Odpowiedź #2 : 2010-03-29, 13:07:15 »
Odnośnie wady słuchu u dzieci, przeczytałam ostatnio bardzo ciekawy poradnik Monografia Poradni PZG w Krakowie. Bardzo ciekawa i pomocna pozycja, wydaje mi się, że wielu rodzicom dzieci niesłyszących może się przydać. Sama sięgnęłam po nią trochę z ciekawości, bo taka tematyka mnie bardzo interesuje i nie żałuję. Znakomicie napisana, widać, że przez dobrego specjalistę. Można ją dostać w formie e-booka na goneta.net - młode wydawnictwo, ale ma już co najmniej kilka ciekawych propozycji.