Autor Wątek: Zegarek z funkcją wibracyjną  (Przeczytany 6054 razy)

Offline joker

• Administrator
  • Jr. Member
Zegarek z funkcją wibracyjną
« dnia: 2005-03-01, 20:16:15 »
Czy warto kupic taki zegarek? Wiem, ze wystarczyc mi komorka z vibra, ale komorka pod poduszka to raczej kiepski pomysl, bo czasem mnie nie budzi, gdy spalem mocno. W inernecie znalazlem ladny zegarek firmy Casio, ale kosztuje dosc sporo. Nie dawno bylem w PFRONie w sprawie dofinansowania na zakup tego zegarka. Okazalo sie, ze jest taka mozliwosc, tylko trzeba troche poczekac az PFRON bedzie mial kase.  Co sadzicie o tym?

Offline Wolny227

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 2005-03-10, 13:26:55 »
A ile kosztuje ten zegarek ? On jest na reke czy taki zwyczajny ze stoi sobie na przyklad na polce ?

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #2 dnia: 2005-03-10, 14:00:16 »
Ten zegarek kosztuje ok 350zł, jest na reke. Pozdrawiam
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

Offline michal

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 2005-03-10, 21:16:39 »
A wiecie mo|e jakie dokumenty trzba przedstawic aby otrzymac taki zegarek. NFZ nie zatwierdza takich wniosków (a bez nich podobno ani rusz :-(   )
michal protetyk

Offline joker

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #4 dnia: 2005-03-10, 22:41:04 »
Michal, moze jednak warto isc do PFRONu by zlozyc odpowiedne dokumenty jesli posiadasz jakas grupe inwalidzka. Bez grupy inwalidzkiej nie masz szansy na zakup tego zegarka. A co do NFZ to inna sprawa.  :?. Musisz powiedziec pani z PFRONu, ze taki zegarek jest potrzebny Tobie ze wzgledu na wade sluchu itd. Powodzenia  :)

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
« Odpowiedź #5 dnia: 2005-03-14, 23:59:17 »
Joker, po co ci taki wibrator w reku? (nie mylic z wibratorem ze sex shopu hehe) A nie lepiej komora?  :wink: Komora potrafi wywolac trzesienie ziemi w lozeczku hehe

Offline Majkelu

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 2005-03-31, 23:31:10 »
sieki najpierw sproboj zegarerk z wibratorkiem to wylecisz z lozka :P , zdawalo by ci jakbys orgazmu doznal ^^.JOke :D.
Serio to ja mam zegarek z wibratorem i nie pamietam za ile go kupilem , ale go dawno go kupilem , przydatny mi byl , nawet gdy spie nawalony po imprezie studenckiej :D.lool :P , mnie jakos nie budza wibratory z komory :P,ale szczerze jestem zadowolony z zegarka. :)

Offline sieki

• Administrator
  • Full Member
« Odpowiedź #7 dnia: 2005-04-01, 12:37:25 »
Majkelu, moj koles ma zegarek z wibratorem i wcale nie byl taki rewelacyjny bo slabo sie wibrowal mimo byl to nowy zegarek. Takze spal i zadnego wibratorka nie czul.  Czy moglbys podac firme tego zegarka?
Telefony z wibracja sa lepsze i mocniejsze i zawsze w kazdej chwili mnie budza nawet o 3:00 nad ranem :-)
Pzdr

Offline joker

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #8 dnia: 2005-04-02, 00:42:59 »
Wlasnie, jestem ciekaw. Gdzie kupiles swoj zegarek? Chyba w sklepie zegarskim? Moglbys podac mi nazwe firmy i model zegarka? Pozdr all   :)  :)

Offline Majkelu

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 2005-04-05, 01:57:38 »
jaka firma ?:> , a taka sobie - Logia shake awake . ^^
Sieki niemow ze komore trzymasz w  gaciach ^^, zalezy to wogule od komorki jedne maja slaba wibracje a drugie mocna. Jak ktos ma mocne wibracje w komorkach  to niech podaje nazwe firmy i model komory :).  Przydadza sie tym osobom co beda chcieli kupic komorki..
W sklepie zegarskim no co ty joker;] , kup sobie zegarek z kukulka :P , i poloz ja kolo siebie to ci rano popuka w glowie :P .Pzdr.
 :wink:

Offline benek_72

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 2006-01-08, 21:35:09 »
moze powiecie coto za firma chodzi o zegarek wibracyjny sam potrzebuję pomocy

[ Dodano: 2006-01-08, 21:36 ]
kto ma taki zegarek niech się skontaktuje będę wdzieczny

[ Dodano: 2006-01-08, 21:39 ]
butterka, ten zegarek kupiłeś za 350 zł co to za firma proszę o odp.

Offline butterka

• Administrator
  • Jr. Member
do Benka
« Odpowiedź #11 dnia: 2006-01-09, 10:04:34 »
Czesc Benek, mam zegarek wibracyjny:Casio G-7500-2V (http://www.zibi.pl/produkty2.asp?kat=1&podkat=34&id=811), koszt 345zl.Mozesz zalatwic w PFRONie, bedziesz mogl placic polowe ceny, jesli uda Ci sie. Pozdr
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

Offline atmega

• Newbie
  • *
Odp: Zegarek z funkcją wibracyjną
« Odpowiedź #12 dnia: 2006-10-08, 18:40:57 »
Witam wszystkich!!!
Budzik elektroniczny z lampką  sygnalizacyjną bardzo przydatny dla osób pracujących, uczących się i nie tylko którzy chcą budzić się w sposób delikatny i nie chcą być wyrywani ze snu głośnym i denerwującym odgłosem budzików wszelkiego rodzaju. Zapraszamy na portal: http://www.edw.yoyo.pl/?p=productsMore&iProduct=20

Offline joker

• Administrator
  • Jr. Member
« Odpowiedź #13 dnia: 2006-11-24, 08:33:20 »
dla zainteresowanych taki zegarek http://www.swiatzegarkow.pl/product_info.php?products_id=518 , z ktorego korzysta moja zona. Polecam goraco zainteresowanym.

Offline tabulator

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 2008-01-14, 00:31:24 »
Apropos zegarków wibracyjnych to ja mam Tissot z serii Silent- t To bardzo przydatne urządzenie, ponieważ prucz niedosluchu jestem slepy jak tra, la.la.